Suikerontharing is een volledig natuurlijke ontharingsmethode en helft minder pijnlijk dan klassieke hars

Wat is suikerontharing?

Deze 100% natuurlijke ontharingsmethode verwijdert haren en dode huidcellen op een zachte manier. Het is tot 50% minder pijnlijk dan klassieke hars, geeft minder irritatie en roodheid en breekt de haren niet af wat minder ingegroeide haren geeft.

De suiker is niet warm en kan geen vlekken maken op kledij. Het is geschikt voor de meest gevoelige plaatsen en geeft je een zachte, gehydrateerde huid. Je zal de haargroei zichtbaar zien verminderen en de haarstructuur verfijnt.

Skinz Suiker Sugar ontharing
Skinz Suiker Ontharing Sugar

Voorbereiding

Naverzorging

suiker 3

FAQ

2x per week scrubben en dagelijks hydrateren voorkomt ingegroeide haartjes. Nieuwe, fijne haartjes raken moeilijk door een dikke hoornlaag of droge huid

Wanneer haartjes teruggroeien kan dit een jeukend gevoel geven als ze niet goed door de huid raken, om de dag peelen kan dit verhelpen.

Als je geschoren hebt stop je daar best mee 10 à 14 dagen voor je eerste suikerbeurt. Je haartjes moeten ongeveer een rijstkorrel lang zijn voor een goed resultaat bij je eerste suikerontharing.

Dat is niet erg slim omdat je de haren telkens terug dikker maakt en geen resultaat op lange termijn bekomt. Als je stopt met scheren dan zal je merken dat de haren veel dunner en veel minder terug groeien. Op de duur krijg je zelfs kale plekken. Gooi dat scheermes dus maar snel weg!

Geen probleem! Als je een tampon of cup gebruikt dan kan de behandeling gewoon doorgaan. We zijn allemaal vrouwen onder mekaar, maak je hier zeker geen zorgen over. En uiteraard kan je ten allen tijde gebruik maken van het klantentoilet.

Ja hoor, suiker is de meest veilige vorm van ontharen. Hou er wel rekening me dat de huid gevoeliger kan zijn door de hormonen.

Deze website gebruikt cookies om u de beste surfervaring te garanderen.  Cookiebeleid

Scroll naar boven