Een passie

In 2007 nam ik LoungeSpa over, een instituut die vooral gericht was op ontspanning. Door de jaren heen schoolde ik me constant bij en werden huidverbetering en suikerontharing mijn passies. Na 16 jaar ervaring in een voortdurend groeiende zaak werd het tijd om LoungeSpa te laten ontpoppen in een instituut die meer uitstraalde waar ik voor stond.

Skinz

Zo werd in september 2023 Skinz geboren op een ruimere locatie om u nog beter van dienst te zijn. Ik word er bijgestaan door Aïsha, ook een topper in het vak.  Als docent schoonheidsverzorging en na jarenlange ervaring blijven we ons bijscholen in nieuwe trends. Ons vak is onze passie, en dat voel je!

U krijgt professioneel advies in een ongedwongen sfeer. Skinz is jouw rechterhand bij al je schoonheidsrituelen.
Skinz Over mij Frederique Stock

Missie en Visie

Everlasting beauty

Schoonheidsverzorging moet voor iedereen haalbaar en verstaanbaar zijn, persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes. Dat is waar wij voor staan!

We werken resultaatgericht op huidproblemen en huidveroudering. Daarom kies ik voor de producten van Germaine de Capuccini, het neusje van de zalm onder professionele cosmetica. Via een gratis huidanalyse krijg je alle tips en tricks mee om je huid te verbeteren.

De minerale make-up van L’oye kan elke huid doen stralen zonder ze te verstikken of verstoppen. Weet je niet goed hoe je aan de slag moet? Geen probleem, met een make-up workshop leer ik je stap voor stap hoe je in enkele minuten perfect gemaquilleerd de deur uit kan.

Daarnaast ben ik een echte sugarbabe, alle ontharingen gebeuren met Royx Pro Suikerpasta. De chemische plakkerige wax heb ik met plezier ingeruild voor dit 100% natuurlijke product. Once you sugar, you’ll never wax again. Wil je liever definitief afscheid nemen van ongewenst haar? Dan zetten we onze hoog-technologische Quattro Wave Diodelaser in voor permanente resultaten. Dit toestel voor laserontharing kan elk huidtype en elke haarkleur behandelen.

Maar ook voor de genieters onder jullie hebben we heerlijke relaxbehandelingen die je doen wegdromen alsof je een mini-vakantie neemt.

Wees welkom bij Skinz, een oord van ‘everlasting beauty’.

Frédérique

Deze website gebruikt cookies om u de beste surfervaring te garanderen.  Cookiebeleid

Scroll naar boven