Kom even wegdromen bij een heerlijke massage en stap vol energie terug buiten

Lichaamsmassage

Deze lichaamsmassage is een stevige en tevens rustgevende massage met als doel: de bloedsomloop stimuleren, de lymfecirculatie optimaliseren en de spieren of blokkades losmaken.

VOOR WIE: Ideaal na het sporten of bij overbelaste spieren.

DUUR:

  • Van het volledige lichaam: ’80
  • Van rug, nek en gelaat: ’45
Skinz Ontspanning Lichaamsmassage Lichaam
Skinz Ontspanning Kaarsenmassage Lichaam

Kaarsenmassage

Onze massage-bestseller! De kaarsenmassage is een heerlijke reis naar de middellandse zee… De warme boters ruiken naar olijven, citrus of lavendel en voeden de huid intens.

Deze volledige lichaamsmassage geeft een intense relaxatie, er wordt gebruik gemaakt van zachtere bewegingen dan bij klassieke massages. Ideaal voor wie houdt van diepe ontspanning, heerlijke geuren en een zijdezachte huid!

DUUR: ’90

Mediterannee rugverzorging

Dagelijkse stress zet zich vaak vast in onze rugspieren. De Speriencelijn van Germaine de Capuccini bevat heerlijk geurende specerijen die een heilzame werking hebben. De Combinatie van producten uit de zee, de natuur, exotische werelden… en de inspiratie opgedaan uit diverse massagetechnieken vormen de basis. Je krijgt een peeling van de rug, tijdens de rugpakking worden de benen gemasseerd en we eindigen met een kaarsenmassage van de rug.

RESULTAAT: De rugspieren ontspannen, het immuunsysteem versterkt en men ervaart een algemeen gevoel van welbehagen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de spieren herstellen zich. Afvalstoffen worde afgevoerd en de weerstand wordt verhoogd.

VOOR WIE: Alle mannen en vrouwen die willen ontspannen en stress tegengaan, pijnlijke rugspieren hebben of gewoon nood hebben aan een verwenmoment.

DUUR: ’60

Skinz Rugmassage Mediteranee Lichaam

Deze website gebruikt cookies om u de beste surfervaring te garanderen.  Cookiebeleid

Scroll naar boven