Elk huidprobleem kan worden aangepakt met onze gelaatsverzorging

Met de verzorgingen van Germaine de Capuccini kan elk huidprobleem worden aangepakt . Wenst u producten voor thuisgebruik? Vraag dan zeker een gratis huidanalyse vol tips en tricks.

Basisbehandeling

Een diep-zuiverende verzorging die verstopte poriën, puistjes en acné aanpakt. Ideaal voor de gemengde/vette huid die (soms) last heeft van onzuiverheden. Na deze verzorging zijn alle comedonen verwijderd en oogt je huid egaler en frisser.

Een kalmerende verzorging voor de gevoelige huid. So delicate pakt roodheden en irritaties aan op een zachte wijze. Je huid voelt terug comfortabel en gehydrateerd.

Ben je erg allergisch voor cosmetica? Heb je last van rode vlekken, schilferige of schrale huid? Dan zal BCalm jouw redder in nood zijn. Deze probiotische verzorging werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huiden die reactief zijn. Deze lijn herstelt je huidflora en zijn natuurlijke afweersysteem.

Een voedende verzorging op basis van de helende koninginnengelei. Ideaal voor een droge en/of gestresseerde huid, of bij extreme weersomstandigheden en externe agressies. Je huid zal terug gevoed en zacht aanvoelen, roodheden kalmeren en je bent beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Deze behandeling op basis van zuurstof zal huidveroudering door luchtvervuiling, blauw licht (van schermen) en vrije radicalen afremmen. Je huid wordt ontgift en gehydrateerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en je krijgt opnieuw een frisse gloss en jeugdige uitstraling. Ideaal om preventief anti-aging te werken en je huid een zuurstofboost te geven.

Deze verzorging is speciaal ontworpen voor de mannenhuid. Door de vitamine C zal de huid egaler en frisser ogen, vermoeidheidstekenen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een heerlijke ontspannende en revitaliserende verzorging!

Skinz Gelaat basis
Skinz Gelaat expert verzorging

Expertverzorging

Een krachtige anti-aging behandeling op basis van microdermabrasie die de huidstructuur verfijnt en de teint opheldert al na 1 behandeling. Speciaal gecreëerd voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van leeftijd, UV-straling, genetische of hormonale factoren. De huid krijgt een mooie gloed en oogt egaler, ook ideaal als startverzorging bij een anti-agekuur.

Intense hydratatie staat centraal in deze verzorging. Drie soorten hyaluronzuur gaan diep in elke laag van de huid indringen om daar het vochtgehalte te herstellen en vast te houden. Je merkt een instant plumping effect! Deze verzorging is voor iedereen en elk huidtype geschikt.

Deze behandeling met glow-effect bevat pure vitamine C die je huid opnieuw zijn luminositeit en stralende teint geeft. Het anti-age effect is direct zichtbaar, de huidstructuur verbetert en dofheid/vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een echte vitamineboost die ook hyperpigmentatie aanpakt en ophelderend werkt.

Wil je rimpeltjes aanpakken? Dan is dit de ideale verzorging. Zowel fijne droogtelijntjes, mimische als diepere rimpels worden aangepakt met onmiddellijk resultaat. De cupping-massage verbetert de doorbloeding, nadien ziet de huid er merkbaar voller en gladder uit.

Een globale anti-age verzorging voor de rijpere huid die intens gaat voeden en terug een vollere aanblik geeft. Roodheden kalmeren, rimpels vervagen en de contouren zijn strakker. De huid wordt terug geactiveerd en het eigen herstellend vermogen wordt versterkt.

Verslapte huid, uitgezakte contouren, dubbele kin… Het zijn de gevolgen van volumeverlies in de huid door veroudering of groot gewichtsverlies. Met Timexpert Lift IN ga je de huid terug volume geven en verstevigen. Rimpels door verslapping vervagen en de huid wordt gelift met een glad en strak resultaat!

Medisch - esthetische verzorging

Een zachte peeling op basis van fruitzuren die je huid een vernieuwende boost geeft. Je huid oogt egaler, frisser en zuiverder. Fijne lijntjes vervagen en vlekjes helderen op. Geschikt voor elke huid, ook in de zomer. 

Deze intensief vernieuwende chemische peeling zal je huid egaliseren en inwerken op diverse huidproblemen. Heb je last van pigmentvlekken, littekens, huidveroudering, verslapping of oneffen huidstructuur? Dan is deze behandeling een topper! Je kan een eenmalige boost geven of een kuur van 3 tot 6 behandelingen doen voor een optimaal resultaat. (Ideaal van september tot april omdat de huid daarna niet aan intense zon mag blootgesteld worden, niet voor gevoelige huiden.)

Heb je die ene behandeling die echt doeltreffend is tegen hyperpigmentatie nog niet gevonden?
Pigment Therapy combineert een intense behandeling in het salon met thuisverzorging die in staat is overtollige aanmaak van melanine in te perken.
Het corrigeert met succes de meest donkere hyperpigmentatie en voorkomt dat het opnieuw verschijnt! Geschikt voor alle soorten hyperpigmentatie door bv. zon, acné, PIH (post-inflammatoire hyperpigmentatie), hormonaal, enz. 

Dé anti-age behandeling van de sterren, voor iedereen die aan intense huidverjonging wil doen zonder injecties of chirurgie.

Met de dermatechpen worden miniscule gaatjes geprikt in de huid van max. 0,5mm diep. Je huid ziet er niet beschadigd uit maar ervaart dit wel als een beschadiging waardoor er een intens vernieuwend proces wordt geactiveerd. Collageen en elastine worden in grote mate aangemaakt en je huid zal er voller, steviger en egaler uitzien. Ook littekens vervagen, poriën verfijnen en pigmentvlekken verlichten. Je kan deze behandeling als boost doen of in een kuur van 4 voor optimaal resultaat. (Ideaal van september tot april omdat de huid daarna niet aan intense zon mag blootgesteld worden.)

Skinz Gelaat Medisch Esthetische verzorging
Skinz Gelaat Dermaplanning

Dermaplanning

Het is een manuele behandeling waarbij, dmv een steriel speciaal ontworpen mesje, alle dode huidcellen, make-upresten en donsharen worden verwijderd op het gelaat en hals.

Hierdoor gaan je producten veel beter indringen en dus betere resultaten opleveren. De teint wordt opgehelderd en krijgt een mooie glow. Dermaplaning werkt ook huidverjongend en zal de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. Je zal merken dat ook thuis je producten beter inwerken en je make-up zal beter hechten aan je huid en langer blijven zitten.

Je huid wordt ontdaan van vuilresten, dode huidcellen en donshaartjes met een speciaal ontworpen mesje voor dermaplaning. De zachte fruitzurenpeeling en anti-age producten geven een onmiddellijk verjongend resultaat. Je huid oogt fris en egaal, rimpels zijn glad gestreken! Ideaal voor de vettere huid omdat ook poriën verfijnen en de huid wordt gezuiverd. 

Je huid wordt ontdaan van vuilresten, dode huidcellen en donshaartjes met een speciaal ontworpen mesje voor dermaplaning. Intense hydratatie staat centraal in deze verzorging. Drie soorten hyaluronzuur gaan diep in elke laag van de huid indringen om daar het vochtgehalte te herstellen en vast te houden. Je merkt een instant plumping effect! Deze verzorging is voor iedereen en elk huidtype geschikt.

Je huid wordt ontdaan van vuilresten, dode huidcellen en donshaartjes met een speciaal ontworpen mesje voor dermaplaning. Deze behandeling met glow-effect bevat pure vitamine C die je huid opnieuw zijn luminositeit en stralende teint geeft. Het anti-age effect is direct zichtbaar, de huidstructuur verbetert en dofheid/vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een echte vitamineboost die ook hyperpigmentatie aanpakt en ophelderend werkt.

Je huid wordt ontdaan van vuilresten, dode huidcellen en donshaartjes met een speciaal ontworpen mesje voor dermaplaning. Deze behandeling op basis van zuurstof zal huidveroudering door luchtvervuiling, blauw licht (van schermen) en vrije radicalen afremmen. Je huid wordt ontgift en gehydrateerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en je krijgt opnieuw een frisse gloss en jeugdige uitstraling. Ideaal om preventief anti-aging te werken en je huid een zuurstofboost te geven.

FAQ DERMAPLANNING

Neen! Donsharen zijn ongepigmenteerd en groeien niet plots donkerder terug. De donkere (terminale) haren worden eerst gesuikerd voor de behandeling.

Ook de dikte van het haartje verandert niet. De structuur van donsharen verandert alleen onder invloed van hormonen of medicatie. Het stompe puntje van het haartje zal in no time terug een fijne punt worden.

Ja, op voorwaarde dat je geen contra-indicaties hebt. (zie hieronder opgesomd)

 • De eerste 24u niet intensief sporten.
 • De eerste 24u hitte vermijden bvb. sauna, heet bad/douche
 • Gebruik enkel gereinigde make-up sponjes of kwasten.
 • Geen afsluitende producten gebruiken zoals primer. Vraag advies!
 • Koortslip
 • Actieve acné
 • Kanker
 • Nikkelallergie
 • HIV of AIDS
 • Eczeem of dermatitis
 • Bloedverdunners
 • Gebruik van Vitamine A-zuur (RETINOL)

Deze website gebruikt cookies om u de beste surfervaring te garanderen.  Cookiebeleid

Scroll naar boven